2012. augusztus 23., csütörtök

Rókafrász, rókabáj

Nyereményjátékot hirdetünk! Eredeti Kis Róka Csaba vászoncafatot sorsolunk ki azok közt, akik helyesen párosítják az alábbi Kis Róka Csaba műleírásokat a megadott műcímekkel:

Címek:

1. Hatalom
2. Boldogság
3. Kitartás!
4. Hazatérőben
5. Boldogok a helyi legények


Leírások:

a) Posztapokaliptikus szigetmakett úszik a naplementében, rajta utazik egy középkorú férfi, aki beleit pakolja kifelé, tőle jobbra pufók kisfiú ollóval vágja le mutatóujját, kerek szemeiből könny helyett vér csörgedez. A háttérben altocumulusok.

b) Lakótelepi zsánerkép: a kertitörpék és mikulások közös, huszársapkás őse meztelen, csonkolt férfi testét hurcolja, tőlük balra két férfi közösül, egyikük bal kezével péniszébe kapaszkodik, miközben vért hány, a vért biedermeier vágású kisfiú fogja fel egy lavórban a kép legkirekesztettebb oldalán.

c) Nyers húst imitáló ég alatt fekete-fehér, feltehetően nőstény macska játszadozna egy véres, meggyötört, erektáló pénisszel.

d) Vámpírparaszt fejletlen mellső mancsaival navigálva süvít a magyar puszta fölött, a háttérben gémeskút árválkodik.

e) A képen két nagyobbacska és három kerubnyi méretű figura rendeződik gúlaalakzatba. Az aranymetszéspontban az egyik nagyra nőtt férfi még annál is nagyobbra nőtt péniszét fűrészeli, miközben fellációra kényszeríti egy svájcisapkás, csonkolt kezű, melleket növesztő, ősz hajú bácsi. Körülöttük kisfiúk illeszkednek készségesen a kompozícióba: egyikük kezében apró kalapáccsal segédkezik az öncsonkításban, a másik virágcserépből vért locsol, a harmadiknak a feje beleszorult egy koponyába, amitől vélhetően majd fejével együtt szabadul. A háttérben ég a bozótos.




A helyes megfejtéseket kommentben várjuk szeptember 5-ig, az értékes nyereményt így a szeptember 6-i évadnyitó Leroy Brothers kiállítás megnyitóján átadhatjuk a legigazibb Kis Róka-rajongónak!






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése